Bezoekersteller

De laatste 5 artikelen

maandag 11 januari 2010

Rij-instructeur of rijinstructeur??



N.a.v. een eerder blogitem:

Rij-intructeur of rijinstructeur???  Wat Google'en  leert dat de meeste mensen kiezen voor het streepje. Om de leesbaarheid te vergroten.  Ik zou ook kiezen voor het streepje. U ook?

3 opmerkingen:

  1. Beste webmaster,
    Ik zou niet voor het streepje kiezen omdat er geen probleem kan optreden bij de uitspraak of het lezen.
    Ik denk dat niemand zal lezen Rie Jinstucteur.
    Een Jinstructeur bestaat niet, rieden wel ( in veel dialecten).

    Google biedt inderdaad oplossingen maar Google is bepaald geen betrouwbaar woordenboek.


    henk d
    hoofddorp

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Frans (beheerder)13 januari 2010 om 06:17

    Wat Google als woordenboek betreft: akkoord. Maar ik heb geloof ik ook niet de indruk gewekt dat voor mij Google een verkapt woordenboek is. Hooguit een indicateur.
    Ik blijf erbij dat rijinstructeur visueel een gedrocht is. Over wat leesbaar is kun je twisten.
    Overigens geeft een dikke Van Dale aan dat het zonder streepje moet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lord Bubuza heeft mijn tranen weggeveegd door mijn gescheiden huwelijk te herstellen. Met zijn betovering kwam mijn vrouw op een dag naar me toe en zei dat ze moest scheiden. Ze zei dat ze verliefd was op iemand anders en het huwelijk beu was. ze vroeg een scheiding aan en we verlieten elkaar, maar ik kon niet slapen, eten of drinken, ik was diepbedroefd en begon online hulp te zoeken, ik zag verschillende getuigenissen van mensen die Lord Bubuza waardeerden voor het helpen van hen bij het herstellen van hun relatie, dus nam ik contact op Lord Bubuza op WHATSAPP: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Hij zei dat mijn vrouw binnen 12 tot 16 uur na het uitspreken van de spreuk terug zal komen bedelen. Ik geef zijn eis en deed wat hij me opdroeg. Ik was geschokt toen mijn vrouw huilend kwam en me op haar knieën smeekte om te vergeven en haar terug te accepteren. Lord Bubuza is een man van zijn woord neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com of via de website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

    BeantwoordenVerwijderen