Bezoekersteller

De laatste 5 artikelen

zaterdag 15 januari 2011

Wij ontraden de reis, maar raden de reis niet af

Gisteren liep de bloeddruk van mijn echtgenote en mij enorm op, net als die van de betogers in Tunis en andere Tunesische steden. Dodelijke slachtoffers, plunderingen, revolutie van de straat, toeristen die worden teruggehaald, de president die hem peert, het luchtruim dat gesloten wordt. Calamiteit, negatief reisadvies.

Ons Tunesië-reisje zou vandaag beginnen. Lekker even weg, niet duur en tevens heel goedkoop(Reve).
Dus hadden we de reis bij Alltours eergisteren geannuleerd wegens een negatief reisadvies van het Min. van Buitenl. Zaken: wij ontraden niet-noodzakelijke reizen naar Tunesië. Duidelijk toch? In de voorwaarden stond klip & klaar: bij annulering gratis omboeken of uw geld terug. Dat laatste werd snel van de specifieke voorwaarden afgehaald. Je kon maar 45% van de reissom terugkrijgen. Het reisbureau vond eigenlijk dat het jouw verantwoordelijkheid was om wel of niet te gaan.

Nu ja, mijn vrouw stuurde enige mails op stelten, van: Beste Reisbureau, wij willen de volledige reissom terug! Wegens negatief reisavies en overmacht.
Kregen we een mailtje van zo'n schaap van een reistussenpersoontje Karin:


Reisburo Alltours.nl: "Zij blijven bij het standpunt dat er momenteel geen negatief reisadvies geldt voor Tunesië. Zij ontraden de reizen, maar raden de reizen niet af."

Je weet niet wat je leest.

Vandaag kregen we een e-mail waarin ons werd gezegd dat we al ons geld terugkrijgen.
God bestaat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten